Gratis verzending boven €100,-

Dierbare hangers

Het is al weer even geleden dat wij deze bijzondere opdracht mochten maken voor Annemiek, haar zus en hun dochters.
Vijf hangers, identiek aan elkaar, en bij twee hangers een toevoeging van een edelsteen, geslepen uit een bestaande edelsteen.

“Mijn zus en ik hadden een paar gouden sieraden gekregen van onze overleden moeder. Mooi, maar wij vonden het niet meer zo draagbaar voor ons, dochters en drie kleindochters. 
We kregen het idee om er iets anders van te laten maken. En het zo ook te kunnen delen met zijn allen. Zelf had ik al het een en ander van UNI10, dus besloten we het hen te vragen. Het kon, en hoe! Ze zouden het goud omsmelten en daarvan zouden ze voor ons allen hangertjes voor aan een ketting maken. Onze moeder hield erg van bloemen en ze vond vaak klavertjes vier. Tom heeft toen een mooi strak ontwerp gemaakt van een gestileerde bloem of klavertje.
De gouden hangers van de kleindochters kregen een strakke en een meer ruwe kant, zodat je kon kiezen hoe je het zou dragen.
Voor mijn zus en mij werd er nog een bijzonder detail aan toegevoegd. Namelijk een blauw steentje in een van de klaverblaadjes, gemaakt van stenen uit oorbellen van mijn moeder.
De hangers zijn prachtig geworden.
We dragen allen graag en veel deze bijzonder mooie en zeer persoonlijke herinnering.
UNI10 was zeer betrokkenen, prettig en natuurlijk kundig in het hele traject van bespreken tot ontwerpen en maken. Dank daarvoor.
 
Annemiek Metz”

 

 

Dankjewel Annemiek, zus en dochters voor deze prachtige opdracht!

Deel dit bericht