Gratis verzending boven €100,-
DÉ EDEL- EN GOUDSMID VOOR UW UNIEKE SIERADEN IN ENSCHEDE

Onze Werkwijze

UNI10 Juwelier in Enschede | De winkel
UNI10 edelsmid zelfgemaakte juwelen

Bij UNI10 maken we graag een sieraad dat uniek is en geheel aan uw wensen voldoet. Dit begint bij het ontwerp. Bij ons kunt u hierin als klant een grote rol spelen.

Tineke Hessels van UNI10 Edelsmid & Juwelier in Enschede

Idee

Heeft u uw sieraad al helemaal uitgedacht? We horen graag hoe uw unieke sieraad eruit ziet, we geven graag aan wat technisch wel en niet mogelijk is en doen suggesties voor eventuele aanpassingen.

Gesprek

In een gesprek bespreken we uw wensen aan de hand van enkele vragen en tonen we u voorbeelden uit onze collectie. Zo stellen we samen vast wat de stijl en uitstraling van uw sieraad wordt.

Schetsen

Inspiratie voor het sieraad vormt een erg belangrijke bron, zoals een hobby, een geliefde of een belangrijke gebeurtenis. Aan de hand van al deze informatie maken we verschillende schetsen die we met u bespreken om tot een keuze te komen.

Smeden

Het maken van een sieraad neemt de nodige tijd in beslag. Niet alleen de hoeveelheid onderdelen en de uit te voeren handelingen vergen hun tijd, maar ook het vervolmaken van de vorm en de laatste afwerking kunnen soms wat langer duren. Bij UNI10 zien we dit als een kleine investering in blijvende pracht, een sieraad dat u met veel plezier draagt.

Graveren & Zetten

Wilt u een gravering laten aanbrengen in een sieraad? Wat gravering betreft is bijna alles mogelijk, niet alleen een sierlijke of juist strakke tekst, maar ook een symbool, een familiewapen, zelfs een vingerafdruk kan in een sieraad gegraveerd worden. Ook voor het zetten van een steen kunt u bij ons terecht.

Genieten

Geniet van uw prachtige, persoonlijke en unieke sieraad.

Ons werk in beeld

WERP EEN BLIK IN ONS ATELIER

Of kom hem eens in het echt aanschouwen. We vertellen u graag over ons ontwerp- en smeedproces.

WIST U DAT...

Bij UNI10 werken we zowel met nieuw goud als met goud van bestaande sieraden, ‘oud goud’. Het is natuurlijk erg bijzonder dat een sieraad wordt gemaakt met materiaal van een erfstuk of een sieraad dat voor u een bijzondere betekenis heeft. Het oude materiaal wordt hiervoor zorgvuldig gereinigd en omgesmolten tot een gouden staafje of plaatje. Dit vormt daarna de basis voor het nieuw te maken sieraad. Dit is in bijna alle gevallen mogelijk.