Gratis verzending boven €100,-
Trouwringen bij UNI10 de juwelier van Enschede

Trouwring trends!

Op zoek naar prachtige trouwringen? Ontdek hier alle trends!

Je trouwdag: maanden van plannen en voorpret gaat eraan vooraf, maar in een roes vliegt de dag waarop jij het jawoord geeft aan je geliefde aan je voorbij. Gelukkig hebben jullie wel een prachtige herinnering aan de dag. Één die je altijd bij je draagt: de trouwring. Je kunt gaan voor een prachtig exemplaar uit de standaard collectie, maar het is ook mogelijk om een eigen unieke trouwring te ontwerpen. Als je er nog niet helemaal uit bent, helpen deze trends je zeker een handje!

Kleur bekennen
Ga in plaats van voor een witte of zwarte diamant eens voor een mooie gekleurde steen. Een elegante donkergroene of bordeauxrode steen, bijvoorbeeld, contrasteert prachtig met goud, maar werkt ook goed bij edelstaal of roodgoud. Bij UNI10 kun je terecht voor het zetten van een steen in ringen en andere sieraden. Alles is mogelijk!

Gepersonaliseerde trouwringen
Een trouwring wordt pas echt persoonlijk als je er iets in laat graveren. En er is veel meer mogelijk dan je denkt. Veelvoorkomend is natuurlijk een datum die voor jullie bijzonder of belangrijk is. Maar wat dacht je van een sierlijke of juist strakke tekst, een handgeschreven regel, een symbool of familiewapen? Ook een vingerafdruk op de binnen- of buitenkant behoort tot de mogelijkheden. Al dan niet in combinatie met mooie steentjes.

Oud naar nieuw
Oud goud, oftewel een vergeten en verouderd sieraad, ligt vaak te verstoffen in een kistje ergens achterin een lade. Toch kun je maar geen afstand doen van die zegelring van je opa, de gedateerde schakelarmband van je oma, of dat kettinkje dat je als kind van je ouders hebt gekregen. UNI10 kan van dat oude goud een nieuw sieraad maken en het bijvoorbeeld verwerken in je trouwring. Het oude sieraad wordt professioneel en zorgvuldig gereinigd en omgesmolten tot een gouden staafje of plaatje: de basis van een bijzonder nieuw sieraad én een unieke herinnering.

Trouwringen met een eigen ontwerp
Misschien nóg unieker dan een gepersonaliseerde ring, is een exemplaar dat jullie helemaal zelf hebben ontworpen. Een prachtige manier om een bijzondere herinneringen te verwerken in de ring. Daarnaast ben je er zeker van dat de trouwring echt helemaal van jullie is en dat niemand anders er ook precies zo één draagt. UNI10 kan jullie helpen om zo’n trouwring te realiseren. Je doorloopt hierin samen met ons een aantal stappen.

  1. Idee: alles begint met een goed idee!
  2. Gesprek: we bespreken de wensen en doen suggesties om het idee nóg mooier te maken.
  3. Schetsen: we maken samen verschillende schetsen en kiezen het ontwerp uit dat jullie het meeste aanspreekt.
  4. Smeden: de edel- en goudsmit gaat aan de slag om het sieraad te maken. Zoals je je misschien kunt voorstellen neemt dit enige tijd in beslag. Maar, geduld wordt beloond en je kunt er voor de rest van je leven van genieten!

Deel dit bericht