Gratis verzending boven €100,-

De Juwelier in Enschede en omstreken

Workshop goudsmeden bij UNI10

Wil jij kennismaken met het vak van de goudsmid? Dat kan!!

Tijdens een workshop van 3 uur maak je onder begeleiding van een professionele goudsmid je eigen zilveren ring, broche of hanger.

Je gaat zelf aan slag met allerlei technieken: zagen, smeden en solderen… Alles komt aan bod! 

De minimale groepsgrootte is 4 personen, je kunt zelf een groep van 4 maken, of aansluiten bij een groep.

Kosten €99,- per persoon

DINSDAG 30-07-2024
18.00 – 21.00
DINSDAG 06-08-2024
DINSDAG 27-08-2024
18.00 – 21.00
18.00 – 21.00

Let op! het gaat aardig snel dus boek snel een datum voordat het vol zit.

Leren hoe je je eigen juweel moet maken
Beleef-nu-de-cusus-goudsmeden-bij-de-goudsmit-van-Nederland-UNI10

ZELFGEMAAKTE JUWELEN

Bij UNI10 maken we graag een sieraad dat uniek is en geheel aan uw wensen voldoet. Dit begint bij het ontwerp. Bij ons kunt u hierin als klant een grote rol spelen. Heeft u uw sieraad al helemaal uitgedacht? We horen graag hoe uw unieke sieraad eruit ziet, we geven graag aan wat technisch wel en niet mogelijk is en doen suggesties voor eventuele aanpassingen.

Het maken van een sieraad neemt de nodige tijd in beslag. Niet alleen de hoeveelheid onderdelen en de uit te voeren handelingen vergen hun tijd, maar ook het vervolmaken van de vorm en de laatste afwerking kunnen soms wat langer duren. Bij UNI10 zien we dit als een kleine investering in blijvende pracht, een sieraad dat u met veel plezier draagt.

Kom je als klant in Enschede en ben je op zoek naar een goede Juwelier dan ben je ook bij ons aan het goede adres want wij kunnen alles maken en wij verkopen ook een diverse mooie juwelen waaronder ringen en kettingen.

Workshop-Goud-smeden-bij-UNI10-in-Enschede

Fotocredits ‘Indebuurt Enschede’

WIST U DAT...

Bij UNI10 werken we zowel met nieuw goud als met goud van bestaande sieraden, ‘oud goud’. Het is natuurlijk erg bijzonder dat een sieraad wordt gemaakt met materiaal van een erfstuk of een sieraad dat voor u een bijzondere betekenis heeft. Het oude materiaal wordt hiervoor zorgvuldig gereinigd en omgesmolten tot een gouden staafje of plaatje. Dit vormt daarna de basis voor het nieuw te maken sieraad. Dit is in bijna alle gevallen mogelijk.

Ons werk in beeld

WERP EEN BLIK IN ONS ATELIER

Of kom hem eens in het echt aanschouwen. We vertellen u graag over ons ontwerp- en smeedproces.